Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Полотенце с уголком HAPPYFUL

HAPPYFUL
Количество шт.
Товар со скидкой до 10%
2234 грн.
2011 грн.

Описание

Рушник з куточком HAPPYFUL з 3D-елементами на каптурі. Відкрийте для себе банний рушник HAPPYFUL, спеціально розроблений для того, щоб поєднувати задоволення від гри та комфорт висихання після купання. Виготовлений з натуральної якісної бавовни, він забезпечує м*якість, поглинання та довговічність.

Весела лінія HAPPYFUL із зображенням динозавра або кролика з вишивкою, 3D-елементами та красивим друкованим оздобленням. Веселощі та задоволення дітям гарантовані!

Цей продукт має маркування Oeko-Tex Standard 100. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням Oeko-Tex 100, незалежним текстильним маркуванням, що гарантує хімічну безпеку продукції. Тому ви можете бути впевнені, що кожен компонент продукту (нитка, вишивка, етикетка тощо) пройшов суворі випробування на наявність шкідливих речовин і, отже, нешкідливий для здоров*я людини.


Химический состав: 100% Хлопок
                Товары из коллекции                
10%NEWХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFULХалат детский HAPPYFUL
HAPPYFUL
  • Количество шт.
2924 грн.
2632 грн.