Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Пододеяльник SAFI

SAFI
Количество шт.
Товар со скидкой до 10%
9571 грн.
8614 грн.

Описание

Для створення цієї лінії SAFI Сarre Вlanc співпрацює з дуетом художників Sacrée Frangine.Тим, хто ностальгує за літом, сподобається підковдра SAFI та її декор, натхненний марокканськими заходами сонця. Богемний комплект постільної білизни, що зігріє спальню.

Ця лінія, створена в результаті співпраці з Sacrée Frangine і названа на честь Сафі, марокканського міста, відомого своїми ремеслами та гончарними виробами. Білизна, що дихає сонцем!

Цей продукт має маркування Oeko-Tex Standard 100. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням Oeko-Tex 100, незалежним текстильним маркуванням, що гарантує хімічну безпеку продукції. Тому ви можете бути впевнені, що кожен компонент продукту (нитка, вишивка, етикетка тощо) пройшов суворі випробування на наявність шкідливих речовин і, отже, нешкідливий для здоров*я людини.


Химический состав: 100% Хлопок
                Товары из коллекции                
10%NEWНаволочка SAFIНаволочка SAFIНаволочка SAFIНаволочка SAFIНаволочка SAFIНаволочка SAFI
SAFI
  • Количество шт.
1701 грн.
1531 грн.
10%NEWПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFIПолотенце кухонное SAFI
SAFI
  • Количество шт.
532 грн.
479 грн.
10%NEWНаволочка декоративная SAFIНаволочка декоративная SAFIНаволочка декоративная SAFIНаволочка декоративная SAFIНаволочка декоративная SAFI
SAFI
  • Количество шт.
1329 грн.
1196 грн.
10%NEWФартук SAFIФартук SAFIФартук SAFIФартук SAFI
SAFI
  • Количество шт.
1329 грн.
1196 грн.