Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Рукавица TITANE

TITANE
Количество шт.
Товар со скидкой до 10%
321 грн.
289 грн.

Описание

Рукавичка TITANE відрізняється елегантною жакардовою смужкою в тон. Виготовлена з бавовняної махри, прикрашена графічною вишивкою шикарного сірого кольору. Смілива та елегантна білизна, натхненна архітектурою.

Ця лінія в міських тонах, призначена для класичних та сучасних інтер*єрів, не така стримана, як здається, з її послідовністю мінімалістських та однотонних візерунків.

Цей продукт має маркування Oeko-Tex Standard 100. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням Oeko-Tex 100, незалежним текстильним маркуванням, що гарантує хімічну безпеку продукції. Тому ви можете бути впевнені, що кожен компонент продукту (нитка, вишивка, етикетка тощо) пройшов суворі випробування на наявність шкідливих речовин і, отже, нешкідливий для здоров*я людини.


Химический состав: 100% Хлопок
                Товары из коллекции                
10%NEWПростынь TITANEПростынь TITANEПростынь TITANEПростынь TITANEПростынь TITANEПростынь TITANEПростынь TITANE
TITANE
  • Количество шт.
6912 грн.
6221 грн.
10%NEWНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANEНаволочка TITANE
TITANE
  • Количество шт.
2021 грн.
1819 грн.
10%NEWПолотенце махровое TITANEПолотенце махровое TITANEПолотенце махровое TITANEПолотенце махровое TITANEПолотенце махровое TITANEПолотенце махровое TITANE
TITANE
  • Количество шт.
1872 грн.
1685 грн.
10%NEWПододеяльник TITANEПододеяльник TITANEПододеяльник TITANEПододеяльник TITANE
TITANE
  • Количество шт.
8508 грн.
7657 грн.