Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Полотенце махровое NATURELLE

NATURELLE
Количество шт.
1110 грн.

Описание

Рушник для волосся NATURELLE представлений у натуральному, білому та евкаліптовому кольорах. Подбайте про себе природним чином з новою лінійкою рушників для волосся з чистої органічної бавовни. Цей практичний рушник, сертифікований GOTS, супроводжуватиме ваші щоденні моменти розслаблення. Двокомпонентний матеріал, оксамитова зовнішня сторона і махрова внутрішня частина, що вбирає. Ідеальна ідея для подарунка!

Carré Blanc впроваджує інновації, пропонуючи асортименти органічних продуктів, призначених для хорошого самопочуття.

Цей продукт має маркування GOTS. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням GOTS, виготовлену зі 100% органічної бавовни економічно та соціально відповідального текстильного виробництва. Завдяки цьому лейблу Carré Blanc прагне випускати найдостойніші колекції, щоб дбати про ваше здоров*я та нашу планету.


Химический состав: 100% Хлопок
                Товары из коллекции                
NEWХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLEХалат женский NATURELLE
NATURELLE
  • Количество шт.
5548 грн.