Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Полотенце махровое FEERIES

FEERIES
Количество шт.
1712 грн.

Описание

Подаруйте своїй дитині трохи м*якості за допомогою цього махрового рушника FEERIES для ванної з чарівною вишивкою. Ця модель поєднує комфорт бавовни з поетичними візерунками, щоб створити чарівний момент після виходу з ванни.

Перетворіть процедуру прийняття ванни на веселу пригоду з білизною для ванної кімнати FEERIES, яка вирізняється чарівними вишитими візерунками із зображенням зимових циркових тварин.

Цей продукт має маркування Oeko-Tex Standard 100. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням Oeko-Tex 100, незалежним текстильним маркуванням, що гарантує хімічну безпеку продукції. Тому ви можете бути впевнені, що кожен компонент продукту (нитка, вишивка, етикетка тощо) пройшов суворі випробування на наявність шкідливих речовин і, отже, нешкідливий для здоров*я людини.


Химический состав: 100% Хлопок
                Товары из коллекции                
NEWНаволочка FEERIESНаволочка FEERIESНаволочка FEERIESНаволочка FEERIESНаволочка FEERIESНаволочка FEERIESНаволочка FEERIES
FEERIES
  • Количество шт.
1498 грн.
NEWПододеяльник FEERIESПододеяльник FEERIESПододеяльник FEERIESПододеяльник FEERIESПододеяльник FEERIES
FEERIES
  • Количество шт.
5081 грн.
NEWХалат детский FEERIESХалат детский FEERIESХалат детский FEERIESХалат детский FEERIESХалат детский FEERIESХалат детский FEERIES
FEERIES
  • Количество шт.
2757 грн.
NEWПростынь FEERIESПростынь FEERIESПростынь FEERIESПростынь FEERIES
FEERIES
  • Количество шт.
2139 грн.