Время работы — с 9:00 до 18:00 Выходные дни — Сб и Вс
NEW

Полотенце с уголком JARDINE

JARDINE
Количество шт.
2225 грн.

Описание

Рушник з куточком JARDINE — сертифікована GOTS банна білизна, яка дбайливо ставиться до навколишнього середовища та здоров*я малюків. Рушник з куточком для купання — це ніжні обійми вашого малюка. Сертифікований GOTS, він поєднує м*якість бавовни з вишивкою тварин, створюючи теплий кокон, коли ви виходите з ванни.

Лінія JARDINE, виготовлена ​​з органічної бавовни, стане ідеальним подарунком на день народження дитини. М*які кольори та вишиті тваринні мотиви огортають ніжністю всіх дітей.

Цей продукт має маркування GOTS. Carré Blanc пропонує вам продукцію з маркуванням GOTS, виготовлену зі 100% органічної бавовни економічно та соціально відповідального текстильного виробництва. Завдяки цьому лейблу Carré Blanc прагне випускати найдостойніші колекції, щоб дбати про ваше здоров*я та нашу планету.


Химический состав: 100%Бавовна
                Товары из коллекции                
NEWПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINEПолотенце махровое JARDINE
JARDINE
  • Количество шт.
2225 грн.